Boek jouw verblijf
Overzicht
27 maart 2024

Het tulpenseizoen is begonnen!

De lente heeft zijn intrede gedaan en dat betekent maar één ding: het tulpenseizoen is weer begonnen! Vanaf donderdag 21 maart tot zondag 12 mei 2024 kunnen gasten op ons park genieten van de prachtige bloeiende tulpenvelden in onze omgeving.

Ons vakantiepark in Noord-Holland, omringd door kleurrijke tulpenvelden, biedt de ideale uitvalsbasis om deze natuurlijke schoonheid te verkennen. Pak de fiets of maak een schitterende wandeling langs de wereldberoemde tulpenvelden in onze directe omgeving.

En voor degenen die nog meer willen beleven, ligt het beroemde Keukenhof op slechts een half uurtje rijden van ons park. Dit iconische bloemenpark opent zijn deuren tegelijkertijd met het tulpenseizoen en biedt een leuk uitstapje tijdens jouw verblijf aan het Uitgeestermeer.

Of het nu gaat om een ontspannen uitstapje naar de tulpenvelden hier bij ons park of een bezoek aan het Keukenhof, één ding is zeker: het tulpenseizoen in Noord-Holland is een ervaring die je niet wilt missen. Boek vandaag nog je verblijf om het tulpenseizoen op zijn best te ervaren!

Verblijf in het tulpenseizoen boeken