Boek jouw verblijf

Over de MeerParel

Onze naam zegt eigenlijk voldoende; een Parel aan het meer van Uitgeest. Wij zijn een kleinschalig vakantiepark met prachtige woningen aan het Uitgeestermeer. Onze receptie is elke dag bezet van 9 tot 5 en je zult altijd hetzelfde gezicht treffen vanwege ons kleine vaste team van medewerkers.

Wij nemen alle tijd om je te helpen bij het vinden van een passende accommodatie om een bijzondere vakantie te vieren.

Luxe aan het Uitgeestermeer

De vakantiewoningen van de MeerParel zijn allemaal te vinden aan het Uitgeestermeer. De luxe vakantieappartementen op de eerste verdieping en begane grond zijn 90 m2 groot; de woonarken zijn zelfs 120 m2! Ook kun je bij ons terecht voor twee-onder-één-kap vakantiehuizen, die beschikbaar zijn met twee of drie slaapkamers. Alle vakantiewoningen aan het water zijn voorzien van een eigen parkeerplaats en wifi-netwerk. Bezoekers kunnen parkeren op de openbare parkeerplaats vlak bij de slagboom die toegang geeft tot het terrein. Veel woningen beschikken over een eigen ligplaats voor een boot direct aan het terras.

Wanneer u andere wensen heeft neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Wij zijn heel flexibel. Onze aankomsttijd is 16:00 uur en op de dag van vertrek moet u de woning om 10:00 uur weer verlaten.

Ons park ligt in de buurt van Schiphol, waardoor het voor al onze gasten goed bereikbaar is.

Totaalterrein voor watersporters

In het recreatiegebied Alkmaarder- en Uitgeestermeer, tussen Alkmaar en Haarlem, vind je de waterwoningen van de MeerParel. De MeerParel is onderdeel van Watersportcentrum Uitgeest en draagt samen met andere bedrijven bij aan watersport, recreatie en vrijetijdsbesteding. Wanneer je ons bezoekt, kun je daarom eenvoudig gebruikmaken van de voorzieningen die de bedrijven op het aangrenzende terrein aanbieden. Denk aan varen, fietsen, zeillessen en lekker eten. Het is ons doel om jullie een fijne vakantie te bezorgen. Bij de MeerParel geniet je altijd van sfeer aan het meer!

Vanuit je slaapkamer het strand zien?

Kijk ook eens bij De ZeeParel voor onze mooie woningen aan het strand van Egmond aan Zee.

Over de MeerParel