Boek jouw verblijf

Vakantie aan het water

Kan tijdens jouw vakantie water niet ontbreken? Er is dan ook bijna niets lekkerder van een vakantie aan het water. Een dagje op het water met de boot, een frisse duik in het water of een watersport doen. Met een vakantiehuis aan het water of zelfs een vakantiewoning óp het water kan het aan waterpret niet ontbreken!

Vakantiepark aan het Uitgeestermeer

De MeerParel is gelegen aan het Uitgeestermeer. Hier beleef je het ultieme vakantiegevoel aan het water. De MeerParel is dan ook de ideale uitvalsbasis om te zwemmen, watersporten, vissen of te varen. Vanuit jouw vakantiehuis in Uitgeest geniet je van alles wat een vakantie in Noord-Holland te bieden heeft. Ons vakantiepark heeft ook een eigen jachthaven. Je kunt gemakkelijk met eigen boot aanmeren of een dag een boot huren. De perfecte bestemming voor waterliefhebbers die een ontspannen vakantie aan het water willen beleven.

Bekijk alle accommodaties aan het water

Vakantiehuis aan het water

De vakantiewoningen van De MeerParel liggen allemaal aan het water. Een aantal vakantiehuizen hebben zelfs een eigen aanlegsteiger voor de boot. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, ideaal om even tot rust te komen aan het water. Vanaf je buitenterras geniet je altijd van mooi uitzicht op het water en langsvarende bootjes.

Kindvriendelijk vakantieappartement

Geniet je wel graag van een vakantie aan het water, maar moet het wel veilig zijn voor kleine kinderen? Onze kindvriendelijke vakantieappartementen zijn gelegen op de 1e verdieping. Je geniet hierdoor zorgeloos van een vakantie aan het water. Je hebt uitzicht op het water zonder dat de kinderen erin kunnen. Ideaal voor een vakantie met kleine kinderen.

vakantie aan het water

Vakantiewoning op het water

Ook zijn er vakantiewoning midden op het Uitgeestermeer. Je hebt dan een eigen eilandje in de haven. In onze ‘houseboats’ beleef je een onvergetelijke overnachting. Overal waar je kijkt ben je omringd door water. Op het buitenterras kan je jouw voeten in het water dompelen of neem een verfrissende duik. Het is dan ook de ideale bestemming om er echt even tussenuit te zijn.

Vakantie in Noord-Holland

Niet voor niets noemen ze Noord-Holland de meest veelzijdige provincie van Nederland. Je kunt een dagje uit naar het strand, naar een grote stad (zoals Amsterdam of Alkmaar) of naar een natuurgebied. In de regio komen dan ook veel verschillende soorten vakantiegangers. Van senioren tot de allerkleinste vakantiegangers, voor iedereen is er genoeg te doen. Je komt tijdens jouw vakantie in Noord-Holland dan ook al snel tijd en ogen tekort. We hebben een aantal tips in de omgeving op een rij gezet voor jouw vakantie aan het water.

Bekijk de omgeving