Boek jouw verblijf

Vakantiepark bij Alkmaar

Wil je graag jouw vakantie doorbrengen in de omgeving van Alkmaar? Dan is ons vakantiepark bij Alkmaar de ideale vakantiebestemming. De MeerParel ligt aan het Uitgeestermeer op slechts een kwartier afstand van Alkmaar.

Sfeervol vakantiepark bij Alkmaar

Niet voor niets trekt Alkmaar ieder jaar weer veel toeristen naar de stad. In deze gezellige stad in Noord-Holland heb je dan ook alles. Veel evenementen, bezienswaardigheden, musea en natuurlijk de bekende kaasmarkt. Onze tips in Alkmaar:

  • Het Hollands Kaasmuseum
  • Kaasmarkt op vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur (apr. – sep.)
  • Varen in Alkmaar
  • Stadswandeling langs de 400 monumenten
  • Monkeytown met kinderen

In Alkmaar vind je niet alleen veel drukte, maar juist ook veel groen en ruimte. In de natuurrijke omgeving van Alkmaar kom je helemaal tot rust. Bezoek bijvoorbeeld historisch dorpje De Rijp of geniet van natuurgebied Eilandspolder.

Onze tips voor Alkmaar

Vakantiehuis in Uitgeest

Tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Uitgeest geniet je van het ultieme vakantiegevoel. Alle vakantiewoningen zijn gelegen aan het water. Er zijn zelfs vakantiewoningen op het water beschikbaar! De woningen zijn van alle gemakken voorzien en comfortabel ingericht. Ook staat er al een welkomstpakket voor je klaar en zijn de bedden opgemaakt. Jouw vakantie kan hier meteen beginnen! De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4, 6 of 12 personen.

Kindvriendelijk vakantiepark

De MeerParel beschikt ook over een kindvriendelijk vakantieappartement. Dit appartement op de eerste verdieping heeft prachtig uitzicht op het water dankzij het buitenterras. Vanaf hier kunnen kinderen niet zo het water inlopen. Daarnaast is er op de nabijgelegen jachthaven een speelplaats voor kinderen. Er zijn ook veel leuke activiteiten in de omgeving voor kinderen. Een lekker dagje naar het strand of naar het Outdoor Park in Alkmaar.

Boek jouw vakantie!

vakantiepark alkmaar

Houseboats op het water

Een bijzondere overnachting in de buurt van Alkmaar ervaar je in één van onze houseboats. Deze vakantiewoningen op het vakantiepark met een haven bevinden zich op het water. In de jachthaven op het Uitgeestermeer zijn deze hoaseboats gelegen. Overal rondom je geniet je van water, rust en ruimte. Terwijl er allemaal boten zich om je heen bevinden. Dat is pas uniek overnachten.

Vakantie in Noord-Holland

De MeerParel is een vakantiepark in de omgeving van Alkmaar. Gelegen in Uitgeest is dit de ideale uitvalsbasis om Alkmaar en Noord-Holland te verkennen. Vanaf de boot, wandelend of op de fiets ontdek je mooie steden, prachtige natuur en héél veel water. Zowel het Uitgeestermeer, het Alkmaardermeer en de zee is dichtbij.